lørdag 18. juli 2009

Sosialdemokratisk vissvass

Arbeiderpartiets nestleder Helga Pedersen tar i dag oppgjør med det hun kaller "sure sokker", og refser de av partifellene som ikke kan holde munn og fokusere på det positive med regjeringssamarbeidet, hva nå det måtte være. En av dem som har bidratt til de sure oppstøtene er blogger og leder i Elverum Arbeiderparti, Bjørn Jarle Røberg-Larsen, som i sin blogg kalte SV for den største trusselen for Arbeiderpartiet i regjering.

Om det skulle gå dårlig med SV og Arbeiderpartiet ville ikke det være noen krise for meg, tvert imot vil det nok drikkes en ekstra gin & tonic her i huset den dagen det skjer, men at Røberg-Larsen får offentlig tyn synes jeg bare er helt glimrende. Han har en utrivelig tone og en arroganse i innleggene sine så stor at de like godt kunne vært skrevet av Martin Kolberg selv, det vil si, hadde ikke middelmådigheten vært så sørgelig synlig.

I et av sine siste innlegg hevder han at bloggen hans er den nest største politiske bloggen i Norge. Ja, på grunn av at Dagbladet og partiledelsen har gjort et poeng av hvor kontraproduktiv den er for Arbeiderpartiets valgkamp er den det.

Gratulerer så mye.

3 kommentarer:

  1. Greier du ikke se noe positivt med den historiske samarbeidsregjeringen? Det er i så fall påfallende. Da anbefaler jeg deg å prøve litt mer. Sjekk http://www.fellesskap.org.

    SvarSlett
  2. Hei! Jeg lover å prøve litt til, om du lover å vurdere å stemme Høyre til høsten også? Deal?

    SvarSlett
  3. Jeg tror det er viktig at vi setter oss litt inn i hva de andre partiene mener, og ikke lukker øynene for alt som ikke kommer fra vårt eget parti. Jeg prøver hver dag.

    SvarSlett