mandag 6. juli 2009

Først med det siste

Jeg starter hele denne bloggen med en aldri så liten takk til Fredriksstad Blad, som alltid er sitt samfunnsansvar bevisst og som aldri skuffer når det gjelder å rette søkelyset mot kritiske forhold i den gamle byen vår.

Spesielt når det gjelder å holde balansen på den ekstremt tynne linjen mellom å være avis og medlemsblad for samtlige Fredrikstad-borgeres avgud, den store fotballklubben vår, er Fredriksstad Blad uovertruffen. Man kunne jo fort tenke seg at det var lett å henfalle til grådighet -kanskje tjene litt ekstra penger ved bare å skrive om fotball og heller være litt unnlatende med den undersøkende journalistikken og fokuset på ve og vel i byens velsmurte kommuneorganisasjon. Men neida, man tviler liksom aldri på at seriøsiteten kommer foran inntjening og antall klikk når det gjelder Fredriksstad Blad. Alltid på plass med en treffsikker betraktning! Alltid klar til å påpeke når opposisjonen klager på konsekvensen av egen mangeårig politikk. Og ikke minst, alltid klar til å gi et puff til den stadig økende allmendannelsen i Fredrikstad.

Tusen takk.

Lurer du forresten på hvor det blir av rekene i år? Fredriksstad Blad kan selvsagt gi deg svaret i denne glimrende reportasjen om en helt normal måned hos byens rekedisker. God dag, mann!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar