søndag 25. september 2011

Dinner Party

Jeg har nevnt det før: De beste søndagene er når en enda bedre lørdag sitter i kroppen. Igår var en god lørdag, og i tillegg til dét en ganske sen lørdag, så her sitter både det ene og det andre fremdeles i. Følgelig er det altså en utmerket søndag.


Jeg var i middagsselskap rett nede i gaten igår, hos Audun og Cili, og at gode Fredrikstad-borgere kan rive i dannede selskaper, det kan jeg garantere. Vi ble traktert med en svært morsomt middag, helsvensk sådan, nemlig ertesuppe og pannekaker - servert med øl og dram. Begrepet middagsselskap er i tilfeller som dette ikke dekkende, derimot fungerer engelske dinner party som alltid utmerket. Fest - med mat! Dobbel moro.  Rikelig med god drikke,  interessante samtaleemner, morsomme historier, en sjarmerende dalmatiner og små kuvertaskebegre, som tilsammen og hver for seg gjør ethvert middagsselskap til en enda bedre opplevelse. Tips til alle som går med en liten vert i magen, der altså.


Været er nydelig idag, og vår lille familie - inklusive onkel stipendiaten, skal nå begi seg ut i skog og mark, før søndagens medisterkaker inntas i all høytidelighet.

Riktig god søndags ettermiddag!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar