søndag 27. februar 2011

Snø nytes best innendørs

Dagens mediekommentar. Dette har skjedd: Folk er i harnisk over at det igår oppstod problemer med t-banetidene, slik at at en hel horde av publikummere ikke kom seg opp til Holmenkollen for å se VM på ski. Og når de først kom seg opp, stod de halvannen time i kø, bare for å gå glipp av løpet.

Altså. Her må hver og en av publikummerne foreta en liten reality check. De befinner seg i Norge, det er minusgrader ute, og til og med snø. Allerede her begynner dagen for fornuftige folk å fortone seg som ille. I tillegg skal de oppover i den tåkeheimen som Holmenkollen faktisk er, og de skal på et idrettsarrangement. Falt man ikke av på minusgrader og snø, burde ordet idrettsarrangement være nok til å holde folk unna. Men neida. De skal altså til et idrettsarrangement, og hvordan velger de å ta seg dit? Offentlig transport. Hva tenker man på da? Det er ille nok å ta en overfylt t-bane hjem fra jobben i Oslo, så hvordan skulle det kunne bli bra å ta den under VM?

Sammendrag: Det er snø ute og det er kaldt. Du skal til et idrettsarrangement. Du velger å ta t-banen. Dette kan aldri bli en god dag.

Aldri.

1 kommentar: