torsdag 16. juni 2011

Alltid nyheter

Tweeds er som leserne sikkert har fått med seg en svært kulturell blogg. Det er vel nesten så man ikke kan kalle det en blogg, det blir liksom et litt for folkelig navn på det som skjer til daglig her på Tweeds. Ja, i det hele tatt er det nært sagt umulig å kategorisere et fenomen som Tweeds,  det er akkurat som om Tweeds er blitt en kategori i seg selv. Derfor har Tweeds heller nesten ingen lesere, folk flest har som kjent ikke nese for denslags.

Idag skal jeg være enda mer finkulturell enn vanlig, jeg skal nemlig på lanseringen av Monica Isakstuens nye bok, Alltid nyheter. Dette er en diktsamling, og som dere vet, diktsamlinger er ikke for hvemsomhelst. Hvemsomhelst bør derfor helst ikke møte opp idag, selv om det er midt på folkeligste Grünerløkka (a-endelsen smerter meg) lanseringen finner sted. Men hvemsomhelst burde støtte opp og kjøpe boken, og selvom ikke Tweeds lesere er hvemsomhelst, har dere sikkert noen av dem i bekjentskapskretsen - i de beste familier, og alt det der. Dere, og hvemsomhelst, kan derfor få kjøpt boken på forrige lenke eller ved å be etter den i den faste bokhandelen deres.

PS. Tweeds tar ikke ansvar for eventuelt revolusjonært innhold på eksterne lenker, man finner ganske mye radikal språkbruk blant høykulturen og deres nettsider. Høyrefolk kan herved betrakte seg som advart.

Bildet øverst: Forsidebilde fra boken, Flamme forlag

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar