tirsdag 26. mars 2013

Påskekylling

Bildene i dette innlegget skulle egentlig tale for seg selv, men Birgitte syntes de var så ekle at de behøvde en tekst. Jeg skjønner at dette kan se ekkelt ut. Men som connoisseur kommer man ikke utenom gode råvarer, og ferdigkrydrede kyllingvinger à la den lokale kjøttdisken kan ikke måle seg med dem man lager selv.
Tiden det tar for kyllingvingene å ble delikate og brunstekte kan du benytte til å gjøre noe nyttig. Eller du kan sette deg i en god stol og tenke. Tenkning under matlagning er undervurdert.
Bare se hvor lekre de blir etter en halvtimes tid i ovnen, og du føler deg helt sikkert bedre selv også.

Hemmeligheten bak enhver vellykket Buffalo-kyllingvinge: Buffalo Style Sauce. Jeg sverger til Tabasco, for jeg er konservativ og Tabasco er sørstatenes ukronede dronning av hotsauces. Bland hotsauce med smeltet smør og vend de nystekte kyllingvinger grundig i nevnte blanding.
Et voilà - familien kan nå innta et sunt og godt måltid fra mulighetenes land, sammensatt av alle næringsgrupper. Påskestemningen blir garantert god etter dette. Lykke til!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar