søndag 4. november 2012

Den gode strid

«Kampen mot hverdagslivet» er stipendiaten og mitt noe tabloide valgspråk knyttet til den livsnyterske misjonsvirksomheten vår. Kampen mot hverdagslivet er igang, og det har den i grunnen vært sålenge vi har kjent hverandre, selv om det er først i de senere år at den for alvor er blitt formalisert og spisset. Det fører naturligvis en rekke konsekvenser med seg også for dem rundt oss, som for eksempel igår da vår glade kameratskap på seks venner skulle samles. Hvert medlem har ansvar for hvert sitt arrangement, én gang i året. Og selv om det hos oss som alle andre steder er enkelte som sjelden eller aldri tar ansvaret sitt, lykkes det oss faktisk å møtes ihvertfall tre til fire ganger i året på denne måten. Igår var det Oslo-borgerens tur. Vi ble invitert på taco.

( Rød alarmtelefon ringer.)
-Taco. Drar vi til hovedstaden med tog, fire herrer, for å spise taco? (Kort betenkningstid i den andre enden) -Nei. Det gjør vi ikke.

Samtalen fant sted i hemmelighet.

I timene som fulgte utspilte seg en intrikat kampanje av list, opinionspåvirkning og skitne triks, med det heldige resultat at en fiendlig overtagelse av Oslo-arrangementet til fordel for livsnyterne snart var et faktum.





Tapas. Cocktails på Fuglen. Seksretters middag.  Ingen spiste taco denne dagen.

Og kampen fortsetter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar